Ще има ли с какво да отстрелят първите си за годината гургулици и

...
Ще има ли с какво да отстрелят първите си за годината гургулици и
Коментари Харесай

Ще имат ли проблем ловджиите в Бургас със снаряжението си точно преди началото на сезона?

Ще има ли с какво да отстрелят първите си за годината гургулици и пъдпъдъци

Запалените ловджии в Бургас броят дните до началото на дейния сезон. Снаряжението на всеки обожател на този спорт към този момент е в редовност, само че както всяка година, постоянно са нужни допълнения в инвентара. В топ местоположението за доставяне с тежък боеприпас в морския град – Оръжеен магазин „ Аполо “ на ул. Одрин №50, знаят това и прозорливо са заредили с огромно количество гладкоцевни патрони Nobel Sport. Точно в този момент – в дните преди началото на ловните походи, мунициите към този момент сa на промоционални цени.
 Оръжеен магазин „ Аполо “ се намира ул. Одрин №50 в Бургас
Познавачите знаят, че първите обекти за острел при започване на всеки ловджийски сезон са гургулица и пъдпъдък. Патроните NobelSport Espana са измежду най-предпочитаните за лов и по тази причина в магазина са ги сложили на видно и налично място, с цел да може и в последния миг да напазарувате без да губите време.

„ Не е загадка, че поради усложнената конюнктура в Украйна, наличностите на муниции към този момент фрапантно понижават в комерсиалната мрежа. Ние в оръжеен магазин „ Аполо “ нямаме този проблем, заредени сме и можем да отговорим на търсенето “, разясняват от обекта.

В магазина ще откриете и с огромно многообразие от револвери - Glock,CZ, SIG SAUER,H&K, Smith&Wesson, COLT и други Във първокласните поръчкови витрини са изложени и ловни карабини от най-популярните марки – Sauer, Benelli, Tikka, Beretta, Browning, Blaser, Winchester, Franchi,Monza, Mosberg,Savage, Smith&Wesson,Ruger и други. 

„ Официални представители за Бургас сме на профилираното облекло Chameleon Hunting. Световният бранд е известен измежду ловджиите, тъй като предлага високо качество на продуктите. Дрехите са пригодени за всевъзможни метеорологични условия и са извънредно комфортни. Проектирани са да бъдат употребявани за лов “, конкретизират от „ Аполо “. Наличните модели на Chameleon Hunting в магазина също са на промоционални цени доникъде на август.

Новият бранд гладкоцевни пушки PELTA  са още едно примамливо предложение за буйните почитатели  на ловните оръжия. Още на входа на магазина, един от най-хитовите модели приковава погледа на посетителите. В обекта може да  намерите  термални прицели и монокуляри  Pulsar, IRAY,PARD, Sight Mark и други " Също по този начин сме и представители за Бургас и района на най-хубавите Български супресори HQS, които се постановат доста сполучливо към този момент и на международния и европейския пазар ", допълват от " Аполо ".

От „ Аполо “ сюрпризират младите ловци със специфични предложения. „ Всеки, получил позволение за владеене на огнестрелно оръжие през последните месеци, може да пазари при нас с отстъпка “, допълват от обекта.
 Магазинът на ул. Одрин №50 е и точното място за избор на подобаващ и автентичен подарък за буен обожател. Ножове от висококачествена стомана и със моден дизайн и мини оръдие, което действително действа, са измежду атрактивните предложения
А за тези, които желаят да тестват уменията си по пукотевица, да загреят преди старта на ловния сезон или за първи път да изпитат тръпката да държат бойно оръжие, от „ Аполо “ припомнят, че тъкмо под магазина се намира и най-модерното закрито стрелбище в Бургас.

„ Провеждаме курсове за придобиване на късоцевно огнестрелно оръжие. Много хора идват, с цел да изтърван парата, след под напрежение ден. Провеждаме доста сполучливо и тиймбилдинги за разнообразни компании. Стрелбата в следена среда и при съблюдаване на ограниченията за сигурност е една страст и терапия даже “, разясняват от стрелбището.

Екипът на оръжеен магазин „ АПОЛО ” пожелава безаварийни ловни излети и наслука през новият ловджийски сезон!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР